Dieter Laeveren
Keeper

 't Is niet omdat ge in de goal staat, dat ge ook ne keeper zijt, wordt er wel eens beweerd. Niet geheel onterecht. Doelman van de oude stempel. 't is te zeggen: stamt nog uit den tijd dat ze voor de minste ellende de slechtste sjotter in de goal zetten. Als de bal in de 16 komt, houdt iedereen zijn adem in: een wereldsafe of een flater? Het kan allebei. Het kan zelfs allebei in dezelfde actie. -)
's Avonds wordt er meestal gezegd dat em goe gepakt heeft. Maar dat betreft dan vooral de pinten aan den toog.  

Stijn Dirckx
Middenvelder
Besloot kortelings om zijn bestaan in de anonimiteit vaarwel te zeggen en zijn Golden Ticket naar eeuwige roem te grijpen door voor de Séléçao komen te spelen. Wat iedereen zich afvraagt: waar heeft die kerel altijd gezeten en waarom heeft niemand hem eerder ontdekt? Als de linkerflank een rivier was, dan is de Stijn de paling in olijfolie: snel, flexibel en ongrijpbaar. Overlaatst liep hij drie tegenstanders voorbij en daarna zichzelf. Twee keer. 
Heeft een fameuze kapbeweging op de plein, maar naar het schijnt ook aan den toog. 
Gert Kerkhofs
Aanvaller

Kerckhofs Gert a.k.a de Chokri van Vèjel. Achter elk team staat een ploeg van vrijwilligers. De Gert is daar één van. Heeft tegenwoordig meer zijn skibotten als zijn voetbalschoenen aan. Nooit veel noten op zijne zang, aangezien hij zelden zingt en de enige noten die em nodig heeft naast zijn Duveltje staan. 

Steven Nijs
MIddenvelder

Man met 5 longen en een hart op overschot. Komt het best tot zijn recht op de flank (en dan bedoelen we héél de flank) Volgens de geruchten speelt em soms 3 matchen per dag en dan is em nog teleurgesteld als de scheids affluit.
Volgens diezelfde geruchten zou em overlaatst na de match in Merksplas naar huis gelopen zijn omdat em anders ni aan zijn kilometers kwam.
Trekt zijn snelste sprint van de dag pas na het laatste fluitsignaal: naar de kleedkamers. Doucht sneller dan zijn schaduw wanneer de Swa in de kantine zit met de boek kaarten.

Jurgen Hollants
Aanvaller

Zit meestal voor en soms zit em ernaast. Goaltjesdief in de spits die ook wel eens depanneert in de goal als onze vaste keeper niet beschikbaar is.

Aaron Vandeven
Middenvelder

Patser in de centrale as. Houdt het midden tussen een kunstschaatser op de korte kür en een ijshockeyspeler in het heetst van de strijd: elegantie op noppen met de kracht van een gepantserde pletwals. Moeilijk van de bal te zetten maar als je hem er toch vanaf krijgt, is het omdat hij hem zelf weggegeven heeft.

Mahmud Jafari
Middenvelder

Pocketspits die ook op de flank aan zijn trekken komt. Sneller als een ingevette paling op de schaatsbaan. Kwikzilveren dribbels en magistrale duikbewegingen wisselen elkaar in snel tempo af. 
Speelt momenteel op uitleenbasis bij een satellietclubje van DWV maar komt nog regelmatig spelminuten vergaren bij de Séleçao.

Kenny Verreckt
Verdediger
The Come-back Kid! Na jaren gedwongen weekendarbeid staat hij nu weer met enige regelmaat op het veld. In zijn wildste dromen speelt hij linksback, rechtsback, verstoppertje en discobar.
Hendrik Vaes
MIddenvelder
Technisch lachebekje op het middenveld. Kan een ei bakken terwijl em een Zidanneke rond de tegenstrever doet. Overal op het plein te vinden. Vandaar dat de Marc Maes soms de koordjes van zijn broek moet vasthouden om hem op het middenveld te houden.
Neemt van iedereen goede raad aan, behalve van de Lu.
Roel Claes
Aanvaller

Stille kracht achter de schermen en pocketspits op het plein. Multi-inzetbaar: meestal in de voorlijn, maar als ge ne laatste man of ne keeper nodig hebt, daar draait em zijn hand niet voor om.

Luc Goris
Verdediger

Eeuwige dienaar op de rechtsback en ouderdomsdeken van de ploeg. In de wandelgangen en onder het afdak zeggen ze dat hij zelfs nu nog beter is als de lokale historicus ooit geweest is. 
Sommigen zeggen 'grijs haar', maar de Lukke zegt zelf dat het zilver is.
Zo snel dat hij zelfs wazig op de foto staat.

Stefaan Vreys
Middenvelder
Polyvalent als een Zwitsers zakmes met vergrootglas en al. Multi-inzetbaar: laatste man, back, de flank, ... Kan zelfs gewrichtsbanden repareren met ducktape. 
Is ook een van de weinige mensen die niet per sé alcohol nodig heeft om rare uitspraken te doen.
Tijl Berghmans
Verdediger

Mandekker van de zuiverste soort. Kan plekken gelak ne boomklever en tackelen met chirurgische precisie. Waarom em soms de enkels van den tegenstander meegrist is daarom een goed bewaard geheim.

Michiel Daems
Verdediger

Den Ibrahimovic van de Hei (als we alleen zijn postuur en zijne uitleg beschouwen natuurlijk). De laatste jaren meer op zijne bouw en in de lappenmand te vinden, maar aan den toog vertoont em nog regelmatig flitsen van ongezien talent.

Luc Maes
Aanvaller

Twee Maesen in één ploeg. 'Toevallig', dacht iedereen. Maar nu blijkt dat er een genetische link zit tussen de Marc en de Luc. Pijlsnel dribbelwonder met de wendbaarheid van een tol. Een gesel voor de verdediging van de tegenstander maar regelmatig ook een rots in de branding als laatste man in de eigen verdediging

Marc Maes
Middenvelder

Spelverdeler op't middenveld met de gaafste traptechniek van de Kempen. Durft soms ook wel eens wat Duvel verdelen aan den toog.

Milan Van Baekel
Middenvelder

Supporteren voor Anderlecht, maar uitkomen voor de grootste club van Laakdal. Ene brok energie op en naast de plein.

Glen Van Baekel
Middenvelder

Aanvallende middenvelder die sneller dribbelt dan babbelt en sneller babbelt dan loopt.  Zou beschikken over een fenomenale traptechniek, maar dan vooral op de fiets of als hij de lift niet neemt. Kende een begenadigd moment van glorie op de dag van de penalty-cup en loopt sindsdien met een grijns en de Oude Schoen rond.  Enfin, die grijns heeft em eigenlijk altijd gehad.

Elke kampioenenploeg heeft zijn koningskoppel in de aanval, en we zeggen het niet altijd graag luidop, maar de GVB is er de helft van. Allé, 1/3e misschien. Yep, 1/3e is zeker genoeg. 😉

Koen Mangelschots
MIddenvelder
Benjamin Morren
Aanvaller

‘Benjamin’ staat op zijn pas, maar bij DWV kent iedereen em als ‘Joske’.  Kopbalsterke centrumspits met het loopvermogen van een jonge hond met peper in zijn gat.  Zoals men wel eens zegt: ge zijt nooit gerust als em in de buurt is, zelfs als em niet in de buurt is.  Vertoont regelmatige flitsende acties, vooral wanneer de zon op zijne knikker schijnt.  Reserve wing-man van de Swa bij het zetten en bezitter van het zeldzame talent van faceboeken te schrijven met een pintje in zijn hand.

Thijs Delsaerdt
Verdediger
Arnout Goris
Verdediger
Marc Melis
Middenvelder

Marc Melis, a.k.a 'De Pele van de Kempen'. Technische hoogstandjes volgen mekaar in hoog tempo op, soms zelfs zonder dat em het zelf gezien heeft. Zo rap. Zelfs zijne uitleg aan den toog valt soms te klasseren onder 'technisch hoogstandje'.
Klust voor de match bij als lijnenkalker in het komische duo 'Melis en Jakke'. Kalken zit hem als het ware in het bloed. Misschien ook wat in zijn aderen, maar die diagnose laten we over aan de clubarts.

Matthias Laenen
Aanvaller

De volgende voor de collectie: Matthias Laenen.  ‘Matti’ voor de vrienden.  Lichtvoetige dribbelaar in de as van de aanval.  Heeft de zeldzame gave om 3 man in de wind te zetten op een vierkante meter terwijl em er zelf ook nog op staat.  Speelt in zijn vrije tijd ook nog american football.  Dat, ofwel heeft die bal waar em voor de match mee opwarmt te lang in de zon gelegen.

Gino Van Sande
MIddenvelder

Van 0 naar 100km/u met de bal aan de voet in 3,2 seconden, en dat zo’n 80 keer per match. Het gerucht doet de ronde dat onder de match em ook meer kilometers maakt als de Nijs in zijn hoogdagen, en dat wil al wat zeggen. Zowat de enige Ware Vriend met een zichtbare sixpack, gratis te bewonderen tijdens wedstrijden van DWV. Aanraken mag tegen betaling, maar dan moet je wel verdomd snel kunnen lopen.

Benjamin Vanbel
Verdediger

Benjamin Vanbel, webmeester van DWV en meester in de defensie.  En wat hij in de slaapkamer is, dat zijn onze zaken niet. Lid van ‘De 3 Benjamins’, een zangkoortje onder de douche in de F.E.F.R-arena.
Kopbalsterke buffer voor onze laatste man, stuurman in de verdediging en dirigent aan den toog.    

Jente Michiels
Verdediger

Grote stopper in zakformaat. De jongste van de bende maar sinds zijn aankomst de rots in de branding in de achterste linie. Naar’t schijnt zou hij zelfs tegen ne kassei koppen als het nodig zou zijn, maar dat is voer voor legendes. Ne McGyver op voetbalschoenen: geweldloos en technisch vaardig, maar met een rolduck tape en een Zwitsers zakmes tussen de tanden.
Niet verlegen om na de match mee een pintje te drinken. Soms 2. Heel uitzonderlijk 3 of meer.